MONIQUE ARTS

Tandarts. Sinds 2006 praktijkhouder van Tandartspraktijk Arts aan de Oranjekade.

Monique is sinds 2002 tandarts en praktijkhouder van Tandartspraktijk Arts. De praktijk is gestart aan de Zijlweg en deze heeft zij in 2006 verplaatst naar de Oranjekade in Haarlem om verder te kunnen groeien. Sindsdien is de praktijk uitgebreid naar het team dat er nu is en beschikt de praktijk over vier behandelkamers.

Voordat Monique aan haar opleiding tandheelkunde begon, is zij afgestudeerd en gepromoveerd als biologe in Nijmegen (1998). Haar passie lag echter bij de Tandheelkunde. Toen zij in 1997 alsnog werd ingeloot, was de beslissing snel gemaakt.

De passie voor de Tandheelkunde komt onder andere voort uit de lessen die Monique in haar jeugd heeft gehad van een edelsmid. De finesse die ze daar heeft geleerd, gecombineerd met het patiëntencontact geeft haar nu veel voldoening in haar werk als tandarts.

Monique heeft affiniteit met cosmetische tandheelkunde en implantologie. Zij werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en is aangesloten bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Bel Tandarts Arts op 023 – 551 52 25 of mail naar receptie@tandarts-arts.nl, wij helpen u graag!